Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Szombathelyen újszerű állapotú, részben berendezett iroda kiadó, a belváros szomszédságában, az irodák egy családi ház tetőterében találhatók. Az iroda egység részben bútorozott, klímával felszerelt. Azonnal költözhető! Bérleti díja: 155.000 Ft + 2 havi kaució.

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:kiadó
 • Alapterület:150 m²
 • Képek száma:108 db
 • Hivatkozási szám: 0.6.2.0.2.5.0.0
155 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Csak Nálunk! Irodának, ügyvédeknek, cégközpontnak, rendelőnek vagy bármilyen kulturált üzleti tevékenységre kiadó ez az újszerű és részben berendezett kitűnő elrendezésű tetőtéri irodahelyiség. Közvetlenül a belváros közelében helyezkedik el. Az ingatlan nagyon szépen karbantartott, tiszta, teljesen felújított, a széles lépcsőházban kamerarendszer, valamint riasztóval, klímával is felszerelt, részben bútorozott, modern stílusú. Rezsije nagyon kedvező! A lépcsőházból rögtön jobbra a fogadó irodába lépünk, jobb oldalt a sarokban egy kisebb irattár, balra még 2 iroda, ebből az egyik nagyobb alapterületű, így egy válaszfallal vagy tolóajtóval tovább tagolható vagy egyben is hagyható. Amennyiben leválasztja, akkor 4 tárgyaló alakítható ki belőle. Tovább haladva jobbra a fogadó iroda után került kialakításra a gépesített konyha, majd utána következik a fürdőkádas, tusolós fürdőszoba, továbbá 1 külön wc is rendelkezésre áll. Az ingatlanban cirkó fűtésrendszert alakítottak ki, légkondis, jó állapotú és világos!!! Fontos, hogy Szombathelyen belül könnyű a megközelíthetősége, így elősegítheti a vállalkozása sikerét! Amennyiben Önnek fontos és presztízskérdés, hol helyezkedik el az irodája, és a belváros közelében szeretne lenni, akkor jöjjön el és ajánlatomat nézze meg! Hívhat bármikor, ha nem veszem fel visszahívom! hétvégén is elérhető vagyok! 2 havi kaucióval és az 1. havi bérleti díj megfizetésével költözhető.

Bérleti díj::155.000,- Ft

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9. 
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA A BÉRBEADÁST!!! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN! 

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Nálunk kedvezményes az ügyvédi költség, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése, és ingyenes a tanácsadás! 

Ha esetleg még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába. Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket! 

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

SIKERÜNK TITKA A 12 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!
Hirdessen nálunk! 

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 0.6.2.0.2.5.0.0
 • Értékesítés típusa: kiadó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Szombathely
 • Városrész: Belvároshoz közel
 • Ingatlan típusa: Iroda/üzlethelyiség
 • Alapterület: 150 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt zárva tart 2019.08.21.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt 2019. 08. 31-től – 2019. 09. 10-ig zárva tart.  

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2019.02.27.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2019.02.27.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Partner oldalak