Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel!

2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.

 

Irodánk elsősorban szombathelyi és Szombathely környéki ingatlanok (családi házak, lakások, telkek, ipari ingatlanok) eladásával, kiadásával, értékbecslésével foglalkozik.

A Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda 16 éve aktív szereplője a Szombathely és környező településein meghirdetett ingatlanok értékesítésében.

Cégünk 2006. óta végzi ingatlanközvetítői tevékenységét. Jelenleg a Hunyadi János út. 9. sz. alatt vagyunk találhatóak a Vásárcsarnoknál. (Hunyadi üzletházban)

Irodánk folyamatosan fejlődik, köszönhetően az egyre több hozzánk forduló ügyfélnek és a visszatérő régi partnereinknek. Barátok, ismerősök és sokan mások megkérdezik tőlünk: ez hogyan lehetséges. Nem titok, nálunk csak egy a fontos: „Mindent az ügyfélért”. Irodánk filozófiája: lehető legmagasabb színvonalon történő minőségi szolgáltatás nyújtása, ügyfeleink megelégedettségének kielégítése és bizalmának elnyerése.

 

ELADNÁ INGATLANÁT?

 

Bízza ránk dupla akciónk keretében!

 

Széles ügyfélkörünk és több mint 100 készpénzes vevőnk részére keresünk SZOMBATHELYEN ingatlanokat. Teljes körű ügyintézéssel.

 

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel!

Vevőink számára minden közvetítői szolgáltatásunk ingyenes!

 

Keresse irodánkat bizalommal!

 

Nagy Zsolt, Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő, Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi u. 9. (Hunyadi üzletház).


Telefon: +36 70 3817 844
E-mail: info@zsolt-lak.hu

E-mail: info@lakasotthon.hu

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel!

Partner oldalak