Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Egy tökéletes lehetőség az Őrségben! Eladó ház az Osztrák határ mellett - Kondorfa / Vas megye

Új
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Ház típusa:családi ház
 • Épület anyaga:tégla
 • Alapterület:74 m²
 • Képek száma:104 db
 • Hivatkozási szám: 0.7.2.3.2.5.1.5
9 990 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Szentgotthárd közelében, az osztrák határtól 15 km-re, az Őrség szívében kínálok eladásra egy 74 m²-es, csendes nyugodt környezetben lévő családi házat. Az ingatlanban 3 szoba, egy nagyméretű konyha - étkező, melyből a fürdő - wc nyílik. Az ingatlan fűtése jelenleg villannyal, vaskályhával, de akár kandallóval is megoldható. A ház kitűnő statikai állapotban van, száraz, de felújítást igényel, a villanyhálózat cserélve lett, téglából épült. A házhoz tartozik pince, és gazdálkodásra alkalmas melléképület. Jelenlegi tulajdonosok a házat felújítási céllal vásárolták, de most döntést hoztak, hogy véglegesen Ausztriába költöznek, így az épület közelmúltban megkezdett korszerűsítése félbemaradt. Padlásfeljáró a konyhából nyílik. Az udvar tágas, füvesített mindösszesen 800 négyzetméteres. Víz, villany bevezetése megtörtént, a szennyvíz nincs, derítő van. A lakóház mögött 3 részből álló gazdasági épületegység lett kialakítva. Szentgotthárd és a határ közelsége pl. előnyt jelenthet egy új munkahely szempontjából, mely megkönnyítheti a külföldi munkavállaló munkabajárasát. Ausztria 15 km, Graz 90km, Szlovénia 13km, Kondorfa az Őrség és a Rába vidék szélén, Csörötnek és Őriszentpéter között helyezkedik el. 495 lakosa van. Csodálatos völgyében turistaútvonalak vezetnek, szinte háborítatlan környezet fogadja az erre látogatót. A település közelében az Őrségi Nemzeti Park, a Himfai parkerdő remek lehetőséget nyújt kirándulásra, kikapcsolódásra. Ez a ház mindenképpen olyan érdeklődőknek megfelelő akik Ausztriában dolgoznak (vagy ingáznak) valamint csendre és nyugalomra vágynak. A közelben bolt, önkormányzati hivatal, posta, orvosi rendelő, buszmegálló. Érdemes megnézni, hívjon bizalommal, nézzük meg együtt! Hétvégén is fogadom hívását!

Irányár: 9.990.000,-Ft

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! 

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9% a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 15 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 0.7.2.3.2.5.1.5
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Kondorfa
 • Ingatlan típusa: Családi ház
 • Ház típusa: családi ház
 • Épület anyaga: tégla
 • Ingatlan állapota: közepes állapotú
 • Szobák száma: 3
 • Félszobák száma: 0
 • Pince: van
 • Tároló: van
 • Parkolás: telken parkoló
 • Alapterület: 74 m²
 • Telek területe: 800 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2021.04.20.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2021.04.20.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

SZTÁR-PARTY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 2021.01.25.

A cég profilja rendezvények, műsorok szervezése - több típusú, az Önnek megfelelő minőségű, optimális nagyságú és igény szerinti mértékben kivitelezett programot kínálunk. Megrendelőnk és a vendégek igényének...

Partner oldalak