Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Mira Garden lakóparkban, Lakás Eladó, Új Építésű, "B" épület, I. emelet 9., 4 szoba, 64.56 m², terasz 9.29 m², Vas megye, Szombathely, Belváros közeli Lakópark, TERVEZETT ÁTADÁS: 2021 nyár végi átadás.

Új
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Lakás típusa:tégla
 • Szoba:1
 • Félszoba:3
 • Fűtés típusa:házközponti egyedi méréssel
 • Alapterület:64.56 m²
 • Képek száma:2 db
 • Hivatkozási szám: 1.0.3.1.2.6.0.4
35 400 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Már elérhetőek a B. épület lakásai is a Mira Garden lakóparkban, 2021 nyár végi átadás! CSOK igényelhető! 10%-kal foglalható! Rugalmas fizetési konstrukciók!

Az A. épület szabad lakásaiból választó ügyfeleink azonnal költözhetnek!

A lakások a Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő részvételével megtekinthetőek, előzetes időpont egyeztetés követően.

I. emelet 9. (64.56 m²) - új építésű lakás
"B" épület

Előtér: Járólap burkolat 7.07 m²
Fürdő: Járólap burkolat 3.66 m²
Konyha-étkező: Járólap burkolat 5.25 m²
Nappali: laminált parketta 16.01 m²
Szoba: laminált parketta 10.04 m²
Szoba: laminált parketta 10.26 m²
Szoba: laminált parketta 10.93 m²
WC: Járólap burkolat 1.34 m²

Lakás alapterület: 64.56 m²

Terasz: Járólap burkolat 9.29 m²

Bruttó alapterület: 73.85 m²

Ár: 35.400.000,- Ft


További információért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, valamint a  megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal vagy írjon e-mailt. Várom megtisztelő hívását, nézzük meg együtt!! Hívjon most, hogy nehogy lemaradjon róla!

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Kiemelkedően modern,  prémium minőségű új lakások épülnek Szombathelyen, a belvárostól csak néhány percre! 

Aki erre a környékre vágyik, ne is keressen tovább, hiszen frekventált helyen, belváros közelében, csendes, elegáns környezetben épül a II. ütem. Az A / épületben 35 és B / épületben szintén 35 db lakás kapott helyet.

A modern két épülettömbből álló rész, kívül és belül a mai kor elvárásaink megfelelően, a legújabb megoldásokkal épül. A társasház lakásai nagy teraszokkal, igényes üvegkorláttal, nyílászárókkal felszereltek. A lakáshoz tároló, garázs és autóbeálló is egyaránt vásárolható.

Az Új Lakópark minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden generáció számára.

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik a jövőben. A városrész, illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már elkezdődött, folyamatban van.

Leendő ügyfeleink egészen a Nappali+1 szobás lakásoktól a Nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt, a lakások kényelmes teraszokkal, illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

Remek elrendezésű kis alapterületű lakásaink befektetésnek, illetve első lakáshoz jutó fiataloknak kiváló választás. A remek tervezői munkának köszönhetően már 54 - 56 nm-es alapterületű lakásaink rendelkeznek Nappali+2 szobával, a 64 nm-es lakásaink már Nappali + 3 szobával és két illemhelyiséggel. A 70 nm feletti Nappali + 3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre mivel ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is betervezésre került, mivel így ideális egy öt tagú család számára is, és ezen lakástípusok a földszinten is megtalálhatók kizárólagos használatú kertel, így majdhogy nem a családi házas életérzetet tükrözi.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy utóbbi lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására, mivel ezen lakástípusok minden követelménynek megfelelnek és Cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl.

Az épületekben kellő számú zárható tároló helyek kerülnek kialakításra külön bejárattal, lehetőség van a vásárlásra azon ügyfeleink részére kinek pakolási problémák gondot okoznak.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására a zárt udvarban 97 db Parkoló és 8 db Garázs is helyet kapott, a zárt udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik, illetve a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére kinek a családban több autó is a tulajdonában van.

A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is ezért ne várakozzon, foglalja le időben egy Minőségi Modern Lakóparkban a lakását.

1. ÉPÍTŐMESTERI MUNKÁK (ALKALMAZOTT ANYAGOK, SZERKEZETEK, MEGOLDÁSOK)

Teherhordó szerkezetek:
a) Alapozás:
Az alapozás módja vízzáró vasbeton lemezalap, mely egy kellően merev fogadószintet biztosít a felmenő szerkezetek számára.

b) Függőleges teherhordó szerkezet, merevítések:
A 2 tömegből álló épület függőleges teherhordó szerkezete előregyártott vasbeton kéregfal, a terhelésnek megfelelő keresztmetszettel . Mindkettő épületrész merevítését a lépcsőházi vasbeton merevítőmag biztosítja. A lépcsőházak 20 cm monolit vasbeton falakkal határoltak.A liftakna 15 cm vastag vasbeton fallal készül. A kitöltő falazat a földszinttől a III. emeletig készül, amely Porotherm 30 N+F.

c) Vízszintes teherhordó szerkezetek:
Az épületben a közbenső födémek 23 cm vastag, a zárófödémek pedig 20 cm vastag alul-felül sík, előregyártott több-irányban teherhordó vasbeton lemezek. Az erkélykonzolok 17 cm vastag monolit vasbeton födémlemezek.

d) Lépcsőszerkezetek:
Mindkettő épületrészben háromkarú vasbeton lemezlépcső készül, csúszásmentes greslap burkolattal. Az orsótérben a liftakna kap helyet.
5 cm átmérőjű, kör keresztmetszetű, rozsdamentes acél fogodzó készül a lépcsőkarok mindkét oldalán, 0,95 m magasságban elhelyezve.A III. emeleten 95 cm magas rozsdamentes acél pálcás korlát készül. A lépcsőkarok előregyártva vagy helyszíni zsaluzással is készülnek. A feltámaszkodási pontokon hangszigetelő neoprén saruk lesznek elhelyezve a kopogóhanggátlás miatt. A lépcsőkart a faltól is hanglágy anyaggal fogjuk elválasztani. A lépcsőkarok szabad karszélessége akadálymentes használthoz is megfelelő (1,20 cm-nél nem kisebb).

Falak:
Az épület külső kitöltő falai Porotherm 30 N+F vázkerámia falazatok, hőszigetelő falazóhabarccsal falazva, külső oldalon rétegrend szerinti hőszigeteléssel ellátva. A külső falak vakolt és ragasztott téglaburkolatos megjelenést kapnak a homlokzati terveknek megfelelően. A belső lakáselválasztó falak 20 cm LEIER kéreg lakáselválasztó falak, legalább 54dB helyszíni léghanggátlási értékkel, kétoldali alap és simító vakolattal, szükséges élvédőkkel. A belső válaszfalak Porotherm 10 vagy Ytong válaszfaltéglával készülnek, kétoldali alap és simító vakolattal, szükséges élvédőkkel. A strangok és aknák falai egységesen 11,5 cm mészhomoktégla vagy 12 cm kisméretű tömör készülnek min. 40 dB hanggátlással. Az állandó tartózkodásra alkalmas helyiségen áthaladó vagy érintő strangok és aknákat ásványgyapot hőszigeteléssel fogjuk tömedékelni a megfelelő hanggátlás biztosítása érdekében. A teraszokon, erkélyeken szükséges mellvédfalak, illetve az attikafalak kétoldali XPS hőszigeteléssel ellátott 15 cm vastag vasbeton falak.

Vízszigetelések:
Az alapozás vízzáró vasbeton lemezalap, ennek kiegészítő vízszigetelés nem szükséges. A homlokzat lábazatainak csapóeső elleni védelme 1 rtg. bitumenes vastaglemez vízszigeteléssel biztosított. A lábazati részen XPS hab szigetelést fogunk alkalmazni. Az erkélylemezek csapadékvíz elleni szigetelése rugalmas kent szigetelés üvegháló erősítéssel, min. 1% lejtéssel. A lapos tetőkön és a mellvéddel határolt teraszokon a csapadékvizet pontra lejtéssel, tető összefolyókon gyűjtjük össze. A lapos-tetők csapadékvíz elleni szigetelése 2 rtg. PVC szigetelés mechanikus rögzítéssel. A takaratlan, illetve látszó felületeken UV védelemmel (pl. palazúzalékos kivitel vagy elburkolás). A teraszokon szintén 2 rtg. bitumenes vastaglemez szigetelést fogunk alkalmazni, dombornyomott szivárgóréteggel, 2,5% PIR hab lejtésképzéssel. A teraszokon a csatlakozó homlokzati és mellvédfalakra a vízszigetelést min. a csatlakozástól számított 30 cm magasságig fel fogjuk vezetni és XPS lábazati hőszigetelést fogunk alkalmazni ezen a szakaszon. A vizes helységek padlóján lábazat fölé vezetett technológiai hálóra kent szigetelés készül, a zuhanyzó és a fürdőkád mögött 180 cm magasságig felvezetve.

Hőszigetelések:
A vasbeton pillérek, födémélek és a vázkerámia falazatok külső térrel érintkező oldalán min. 12 cm EPS hőszigetelés készül dübelezéssel és ragasztással rögzítve. A homlokzati díszítő tagozatok 3 és 6 cm kiegészítő hőszigetelésből készülnek.
A lapos tetők, alulról beépített teraszok ékbevágott EPS, illetve PIR hab hőszigetelésűek 2,5%-os lejtéssel, a járható részeken terhelhető kivitelben, EPS esetén minimum 15, PIR hab esetén minimum 8 cm vastagságban. Az erkélyek alulról 10, illetve homlokzati peremeiken 8 cm HERATEKTA hőszigetelést kapnak,zsaluzatba helyezve, a födém felett, a fűtött teret határoló falak mentén 1 m szélességben 7 cm PIR hab terhelhető kiegészítő hőszigeteléssel. A helyiségek 3 cm Austrotherm ATN-100 + 2 cm terhelhető polisztirolhab (Austrotherm AT-L2 22/20) úsztatóréteggel készülnek 6 cm esztrich úsztatott aljzattal, a peremek mentén körben mindenhol 2 cm Austrotherm peremszigeteléssel. Az úsztató rétegben gyenge- és erősáramú kábelcsatornák, illetve gépészeti vezetékek futhatnak. A külső tér vagy fűtetlen tér feletti lakótereket és teraszokat alulról hőszigetelni fogjuk rétegrend szerinti vastagságban.

Nyílászárók:
Az épület külső nyílászárói fokozott hőszigetelt üvegezésű szerkezetek nyíló- illetve nyíló-bukó kivitelben. A belső könyöklők és a külső párkány az ablak termékcsaládjához tartozó típus szerkezetek. A lakáson belüli ajtók színfurnérozott ajtók. Az épületbe beépített összes beltéri és kültéri nyílászáró minősített gyártmányúak lesznek, a közösségi terek közlekedőin megfelelőek lesznek a nagyforgalmú használat követelményeinek kielégítésére. Épületenként a tetőtérre való kijutást 1 db 60/60 cm szabad nyílású tetőkibúvóval fogjuk biztosítani, melyet a lépcsőházból hágcsón lehet megközelíteni. Az épület külső nyílászárói hőszigetelt üvegezésű (4-16-4 mm) műanyag szerkezetek nyíló- illetve bukó- nyíló kivitelben legalább k=1,1 W/m²K hőátbocsátási értékkel. A külső és belső könyöklők a műanyag ablakhoz tartozó termékcsaládból készülnek. A garázskapuk távirányítású szekcionált kapuk, parkolóhelyenként 1-1 db távnyitóval. A lakások bejárati ajtajai több ponton záródó, műanyag biztonsági ajtók a kültérből nyílóak legalább k=1,4 W/m²K hőátbocsátási értékkel. A lakásokon belüli ajtók utólag beépíthető színfurnérozott, faforgács betétes ajtók.

Burkolatok, felületképzések:

a) Függőleges szerkezetek - beltér:
A lakószobák és konyhák falburkolata glettelés + 2rtg. egyszínű, fehér diszperzites festés.
A konyhákban az alsó pult és felső szekrény között 60 cm magas, flexibilis ragasztóval ragasztott csempeburkolat készül.

A fürdőszobákba és WC-ben ajtómagasságig flexibilis ragasztóval ragasztott csempeburkolat készül.

A kukatárolók 2,10 m-ig mosható flexibilis ragasztóval ragasztott csempeburkolattal készülnek.

b) Függőleges szerkezetek - kültér:
A homlokzatképzés üvegszövet erősítésű vékonyvakolat rendszer + színvakolat, tört fehér és barna színben. A vakolt felületek lábazata 30 cm színazonos lábazati vakolat.

c) Vízszintes szerkezetek - beltér:
A közlekedők, a közösségi terek, illetve a lépcsőház padlóburkolata csúszásmentes, nagy kopásállóságú greslap flexibilis ragasztóval ragasztva. A burkolatok fölé 8-10 cm magas, saját anyagával megegyező lábazati burkolat készül.

A lakó helyiségekben laminált padlóburkolat készül, alátét fóliával, hablemezzel, saját szegéllyel.

A vizes helységek, előterek, illetve konyhák padlója flexibilis ragasztóval ragasztott kerámia lapburkolat, a burkolatok fölé 6-10 cm magas, saját anyagával megegyező lábazati burkolattal.

Az eltérő burkolatok határán burkolatváltó sínt fogunk beépíteni.

A garázsok, illetve a tárolók pormentes, simított betonfelületek.

Az elektromos helyiség csúszásmentes antisztatikus műgyanta padlóval készül.

d) Vízszintes szerkezetek - kültér:
Az erkélyek és teraszok flexibilis fagyálló ragasztóval és fugával készülő fagyálló, csúszásmentes greslap burkolattal készülnek, 8-10 cm magas, saját anyagával megegyező lábazati burkolattal. A földszinti teraszok WPC burkolatot kapnak. Az épületeket összekötő passzázs és a gépkocsi beállók gépjármű terhelésre alkalmas térkő burkolattal készülnek.

Fedések, bádogos munka:
Az attika és mellvéd fallefedések időjárásálló horganyzott acéllemezből készülnek. A lefedést a külső irányban min. 1,5% lejtésben fogjuk kialakítani. Fémlemez fedés kerül a strangok tetejét lezáró könnyűszerkezet tetejére.

Liftek:
Mindkét épületben 1-1 db személyfelvonót telepítünk.

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon/ WhatsApp: +36 70/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9 % a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 17 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 1.0.3.1.2.6.0.4
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Szombathely
 • Városrész: Belvároshoz közel
 • Ingatlan típusa: Lakás
 • Lakás típusa: tégla
 • Lakás tájolása: udvari
 • Építés éve: 2019
 • Ingatlan állapota: épülő
 • Szobák száma: 1
 • Félszobák száma: 3
 • Emelet: 1.
 • Fűtés típusa: házközponti egyedi méréssel
 • Erkély: van
 • Lift: van
 • Alapterület: 64.56 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt zárva tart. Ez idő alatt is várjuk hívását, amennyiben a kínálatunkban szereplő ingatlanok közül valamelyiket megtekintené. Keressen bizalommal, hívjon, akár hétvégén is. 2024.02.12.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt 2024. 03. 01-től – 2024. 03. 11-ig zárva tart. Ez idő alatt külföldön tartózkodom, de elérhető vagyok...

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2024.02.12.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Partner oldalak