Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Elegáns, modern, 2020 decemberében átadott családi ház eladó, 145 m²-es alapterületű, nappali + 4 hálószoba, 20 m²-es terasz, 2000 m²-es telek, csendes környezetben. Irányár: 89.900.000,- Ft

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Ház típusa:családi ház
 • Épület anyaga:tégla
 • Szoba:4
 • Félszoba:1
 • Alapterület:145 m²
 • Képek száma:99 db
 • Hivatkozási szám: 0.1.0.4.2.9.2.0
89 900 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

A magyar népi építészet egyik legkiemelkedőbb, leglenyűgözőbb, legrégebbi, legmodernebb, legkorszerűbb stílusjegyű épülete, amely arányaival és formáival a környezetéhez viszonyítva feltűnően nagyméretű, csodálatosan, felemelő érzésű ingatlana került eladóvá. A monumentális álom otthonhoz egy monumentális udvar tartozik, mely betonkerítéssel (kiépített elektromos kapu hálózat); 300 m² térkőburkolattal, kavicsos szegélyággyal, esővíz elvezető aknával, kúttal+ kiépített öntözőrendszer előkészülettel, 115 m² melléképület alappal (külön kiépített közmű), 2001 m² udvarrésszel rendelkezik. A telek szélessége 15,4 m és 130 m hosszú.

Szombathelyi járásban közkedvelt faluban, Balogunyomban, Szombathelytől 8 kilométerre délre, a Gyöngyös-sík déli részén, a Sorok patak mellett fekszik, a 86-os főút mentén kínálok eladásra egy új építésű ingatlant, családias övezetben- 145 négyzetméteres, nappali, étkező, amerikai konyhás + 4 hálószobás házamat, 19,44 négyzetméteres fedett terasszal. A ház 2019 őszén került kivitelezésre, 2020 decemberében a hivatalos használatba vétel is megtörtént.

Az épület tájolását tekintve Dél irányú, melyet jellemez az egész napos napsütés, világosság, fényjáték, illetve az esti napnyugta.

Az álom otthon hasznos alapterülete: 145 m². + 19, 44 m² fedett terasz.

A ház alaprajzának helyiségei: szoba 1: 14,00 m², szoba 2: 14,05 m², szoba 3: 14,45 m², fürdő 1: 7,00 m², különálló toalett: 1,60 m², háztartási helyiség: 6,20 m², előtér: 10,32 m², rövid közlekedő 1: 4,78 m², nappali, konyha, étkező: 49 m², kamra: 3,00 m², fürdő 2+ toalett: 3,60 m², szoba 4: 10,00 m², hosszú közlekedő 2: 7,00 m².

A házon kettő bejárati ajtó van, az egyik az udvar felől középtájt, míg a másik a terasz felől található. A házban saját kialakítású előteret találunk, melyből nyílik, a közlekedő, amely elvezet minket a ház különböző helyiségeibe. Az előtérből jobbra vezető úton könnyen átjárható a nappali. A nappaliból egy viszonylag kellemes léptékű, dél- nyugati fekvésű étkezőhöz, illetve amerikai konyhához jutunk. A konyhához tartozik egy külön kamra is. Rövid folyóson végig haladva külön helyiségben illemhely fürdővel és végül egy szoba tárul elénk. A fürdőben található külön beépített zuhanyzó és toalett is. A szoba északra, az udvar hátsó részére néz. Az előtérből a hosszú folyosón előre haladva külön helyiségben jobbra a háztartási helyiség, itt található a kazán, vízlágyító, mosó- szárító szoba, mellette különálló toalett, előtte külön fürdő, különálló káddal, a folyosó végén egy hálószoba déli fekvéssel, majd a folyosó bal oldalán egy hálószoba, mely keleti tájolású, előtte egy hálószoba dél- keleti fekvésű. Ezeket a helyiségeket egész nap napsütés, világosság jellemzi.

A fedett terasz alkalmas téli kert beépítésére, mely padlózatán, padlófűtés kiépítésére is sor került.

Az ingatlan energetikai minőség szerinti besorolása: CC minősítés. Korszerűsítési javaslat kérhető napelemes rendszer telepítéséhez. A javaslattal elérhető besorolás: BB kategória.

A ház védelmét Futura Digital kaputelefon - wifi-s hálózattal routerre csatlakozva mobil applikáción keresztül távoli elérést biztosít a kaputelefon rendszerhez. Ezen kívül Inim Cloud - riasztó rendszer, Hikvision - IP Video megfigyelő rendszer biztosítja.

Az épület minden külső térrel érintkező szerkezete hőszigetelt, a külső falszerkezet 15 cm vastag Austrotherm Grafit Reflex Dryvit rendszerű hőszigeteléssel, amelyek rendelkeznek az érvényes szabványnak megfelelő hőszigetelő képességgel. A válaszfalak között hang-gátló falazat készült, mely 10 cm vastag Porotherm válaszfalelemekből készültek.

A ház szerkezetének födémje: beton béléstest. A padlás szigetelése 25 cm Austrotherm Lépésálló EPS szigetelőrendszer, illetve nútféderes OSB Lap fedi.

A ház belső ajtó elemei, beton hatású (Jeld- Wen CPL), fa szerkezetűek. A ház belső helyiségei ragasztott mázas minőségi olasz retifikalt (élvágott) greslap (járólap), lengyel csempe kerámia hidegburkolat.

Bejárati ajtó (Softline 82 MD); Ablak (Softline 82), Somfy Oximo WT vezetékes redőnymotor, redőnybe szerelve (Telefonos Applikációval vezérelhető), Roma Intego vakolható külsőtokos hőszigetelt alumínium redőny, integrált rolós Insekto-F fix alumínium keretes szúnyoghálóval (2 részben osztott), Belső párkány (Helopal öntött márvány) Külső párkány (gránit). A ház nyílászárói műanyag, kívül antracit szürke, belül selymes fehér, hőszigetelt, három rétegű üvegezéssel, részben bukó-nyíló, kivitelben kerültek beépítésre. Az épület háromfázisú, 3x20 A villamos teljesítménnyel rendelkezik.

A ház kialakítását, formavilágát, elosztását, belső bútorzatát, minimál és art deco stílus határozza meg, melynek fő sajátosságait, az egyszerű, letisztult, fehér, szürke, ezüst, fenyőzöld színharmónia alkotja meg. A bolgár kő, a természet élményét, látványát idézi meg a belső tér kialakításában, mely kellemes egzisztenciát rejt önmagában.

A beépített bútorok saját tervezésű, egyedileg készített, minőségi anyagból készültek.

Az ingatlant beépített konyhával (garanciális műszaki cikkekkel), beépített bútorzattal (szekrényekkel) kínálom eladásra!

A helyiségeket modern világítás technika, távirányítóval vezérelt, könnyű, dekoratív, egyedi formavilágú és méretű gipszkarton álmennyezet szigetek, rejtett világítással, energiatakarékos LED spot lámpák, illetve a helyiségeknek megfelelően, különböző csillárok ékesítik. A világítás különleges csillogásának technikája beépítve tükröződik, ezáltal élővé teszik a fény játékát.

A ház melegéről egyedi szabályozású Viadrus gáz kondenzációs kazán fűti, melyre a házban külön háztartási helyiség került kialakításra. A fűtést és a meleg vizet gázüzemű kondenzációs kazán, Hajdu hőtároló biztosítja, egyedi hőmennyiségmérővel történő elszámolással, a hőleadás Rehau padló, illetve falfűtéssel történik. Minden egyes szoba lakója, a fűtést önállóan vezérelheti igényének megfelelően.

A jelenleg divatos minimál stílushoz illeszkedő fémszínű és sarkított klíma berendezés került beépítésre, mely pluszban még belsőépítészeti elemként, képként is mutatós.

Az elektromos kandalló modern és magas színvonalú megjelenése is lenyűgöző. Teljesen üvegből készült, kikapcsolva is elegáns, igazi dísze a falnak - bekapcsolva, pedig a valódi tűz varázsát adja, lánghatásával romantikus hangulatot teremt.

A belső fekvésű helyiségekben a villanykapcsolóval működő elektromos szellőző ventilátorok került beépítésre.

A víz keménységét WW-Digion- vezérelt, digitális vízlágyító berendezés üzemelteti.

Az udvarhoz vezető utat zárt, elektromos bejárati kapu ( nem került kivitelezésre, az árat nem képezi) vezérelhet. A telekhatáron belül az udvar 300 m² kiselemes térkő elemekből készültek, körülötte szegélyágy, körülbelül 1200 m² füvesített zöldövezet.

A házhoz külön tartozik egy melléképület alap (külön kiépített közmű), melyre tervezhető egy kiválóan alkalmas új másik ingatlan, esetleg tároló, mely megfelel kerékpár, babakocsi és más egyéb tárolására, dupla garázs, sütő- főző kerti helyiségnek.

A családi ház professzionális tervezéssel, magas műszaki tartalommal épült, ezáltal alacsony fenntartási költség jellemez.

Nyugodt, csendes környezetben, közelben a posta; az óvoda; a játszótér; a lovarda, jó a vasúti- illetve a buszközlekedés, Szombathelytől körülbelül 10 perc autóval.

Tökéletes választás gyermekes családoknak, fiatal pároknak, befektetőknek, vállalkozóknak a falusias, családias környezete, elhelyezkedése miatt.

Az udvarhoz vezető bejárati kapu, illetve a ház színezésének felületét az ár nem képezi!

A mellékelt képek között megtalálható a ház alaprajza, illetve néhány fénykép az ingatlanról!

Amennyiben a CSOK állami támogatást igénybe szeretné venni, akkor természetesen tudunk abban is segíteni. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további kérdése van, hívjon bizalommal, jöjjön velem és nézze meg az ingatlant!

Hétvégén is dolgozom, fogadom a hívását!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA AZ ÉRTÉKESÍTÉST! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN!

Ezért kérem, hogy az aktuális időpont egyeztetésért HÍVJON bizalommal!

Irányár: 89.900.000,- Ft

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9% a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 15 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 0.1.0.4.2.9.2.0
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Balogunyom
 • Ingatlan típusa: Családi ház
 • Ház típusa: családi ház
 • Épület anyaga: tégla
 • Építés éve: 2019
 • Ingatlan állapota: újszerű
 • Szobák száma: 4
 • Félszobák száma: 1
 • Lakószint: 1.
 • Terasz: van
 • Klíma: van
 • Parkolás: telken parkoló
 • Alapterület: 145 m²
 • Telek területe: 2000 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt zárva tart. Ez idő alatt is várom hívását, amennyiben a kínálatunkban szereplő ingatlanok közül valamelyiket megtekintené, akkor hívjon, akár hétvégén is. 2022.06.13.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt 2022. 07. 16-tól – 2022. 08. 02-ig zárva tart.  

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2022.06.13.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2022.06.13.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Partner oldalak