Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

LAKHATÁSRA, KIADÁSRA, AKÁR BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓAN ALKALMAS HÉTVÉGI HÁZ ELADÓ SZOMBATHELYEN A PARKERDŐBEN! Irányár: 13.000.000,- Ft

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Üdülő típusa:hétvégi házas
 • Ingatlan állapota:épülő
 • Alapterület:24 m²
 • Telek területe:700 m²
 • Képek száma:48 db
 • Hivatkozási szám: 1.1.2.3.3.0.2.3
13 000 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Eladó a szombathelyi parkerdőben, a séi részen, csendes, nyugalmas környezetben egy téliesített, beton alapra épülő, építés alatt álló, tehermentes, könnyűszerkezetes épület, amely igényesen lesz még akár befejezve. Az építmény 24 m²-es alapterületű, lakható hétvégi ház lesz, hátrafelé akár 20 négyzetméterrel bővíthető. Az ingatlanban bent van a víz, villany közmű, a szennyvíz elvezetés derítővel lett megoldva. Igény esetén a fűtés több alternatívával is kivitelezhető (kandalló, infrapanel, inverteres klíma). A telek 700 m²-es, szépen gondozott, teljesen körbekerített, a területe füvesített. Továbbá a telek hátsó részén már elkészült egy 90 négyzetméteres alapterületű házhely alap, így akár még egy ház is építhető rá, vagy melléképület vagy garázs. A telekre a be- és kihajtás kényelmét elektromos kapunyitó rendszer szolgálja, mely napelemes mozgásérzékelős kültéri lámpákkal lett felszerelve. A kert ideális kerti sütögetésre, napozásra, méretéből adódóan könnyen rendben tartható. A környéken egyre többen élnek életvitelszerűen. A télen-nyáron lakható ház egy csendes, nyugodt kis utcában található és több útszakaszról is megközelíthető. A belváros autóval mindössze 7 perc alatt elérhető. Ajánlom mindazok számára, akik szeretik a természetet, és az aktív kikapcsolódást, valamint akik végleges lakhatásban gondolkodnak. Alacsony rezsi, közös költség nincs! Szeretne visszavonulni? Amennyiben szeretne nyugalomba élni akkor jöjjön el, nézze meg, nem fogja megbánni! TEGYEN AJÁNLATOT!

1.) Így az ár ahogy a képeken látható az ingatlan: 13.000.000,- Ft

2.) Amennyiben a tulajdonos befejezi a 24 m²-es alapterületű építményt, akkor az ár: 14.000.000,- Ft

3.) Abban az esetben ha a 24 m²-es épület és a 20 m²-es épületrész is felépítésre kerül, és burkolásilag is befejezi a tulajdonos, akkor az ár: 18.000.000,- Ft

Ha kérdése lenne vagy megtekintené az ingatlant, kérem hívjon, nézzük meg együtt! Hétvégén is elérhető vagyok és fogadom hívását!

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9 % a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 16 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 1.1.2.3.3.0.2.3
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Szombathely
 • Ingatlan típusa: Üdülő/nyaraló
 • Nyaraló típusa: hétvégi házas
 • Ingatlan állapota: épülő
 • Szobák száma: 1
 • Alapterület: 24 m²
 • Telek területe: 700 m²
 • Villany: van
 • Víz: van

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2022.06.13.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2022.06.13.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36-70/381-7844 2022.01.18.

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ...

Partner oldalak