Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Befektetési lehetőséget ajánlunk figyelmébe! Mesterháza főutcájában bontandó vagy akár felújítandó ház eladó. Az összközműves építési telek 3407 m²-es. Irányár: 10.500.000,- Ft

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Ház típusa:családi ház
 • Épület anyaga:tégla
 • Alapterület:100 m²
 • Képek száma:16 db
 • Hivatkozási szám: 1.0.1.1.3.1.1.9
10 500 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Mesterháza főutcájában, a Petőfi Sándor utcában eladó egy utcai bejárattal rendelkező családi ház, amely egy hátsó földes, murvás útról is megközelíthető. Mesterháza a közkedvelt fürdővárostól, Sárvártól 15 km-re található, a Bükfürdő a Gyógy- és Élményfürdő 8-km, Sopron 45,6 km távolságra érhető el. Az ingatlan felújítandó állapotú, 100 m²-es, a tetőszerkezet már lebontásra került, így az új leendő tulajdonos igényeinek megfelelően tudja átépíteni a házat. A 100 m²-es ingatlanban lehetőség van akár 3 szoba, fürdőszoba, külön wc, kamra és tágas amerikai konyhás nappali kialakítására. Kitűnő lehet az ingatlan az elhelyezkedése miatt, saját otthonnak, irodának, üzletnek, falusi turizmus céljára akár szolgáltató tevékenységre is alkalmas lehet. A jelenlegi ingatlan akár még bővíthető. Csak a képzelet szab határt, hogy ebben csendes, friss levegőjű környezetben milyen otthont varázsol belőle az új tulajdonos, de igény szerint le is lehet bontani vagy akár bármilyen vállalkozásra is alkalmas lehet a terület, pl. vendégházak építésére is, mivel a terület adottsága és a hatalmas mérete miatt, mely 3407 m² – es, ezért alkalmas lehet több családi ház elhelyezésére egy magánút/ szorgalmi út kialakításával a főút felől. Víz, villany, csatorna közművel ellátott. A gázcsonk a ház előtt, így gázfűtés kialakítására is van lehetőség.

Jöjjön el, nézze meg!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan kérem, hívjon a személyes megtekintés miatt. Hétvégén is fogadom hívását!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA AZ ÉRTÉKESÍTÉST!!! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN!

Irányár: 10.500.000,- Ft

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9 % a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 17 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 1.0.1.1.3.1.1.9
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Mesterháza
 • Ingatlan típusa: Családi ház
 • Ház típusa: családi ház
 • Épület anyaga: tégla
 • Ingatlan állapota: felújítandó
 • Szobák száma: 4
 • Félszobák száma: 0
 • Parkolás: telken parkoló
 • Alapterület: 100 m²
 • Telek területe: 3407 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2022.06.13.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36-70/381-7844 2022.01.18.

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ...

Partner oldalak