Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Csehimindszenten kínálunk eladásra egy tornácos családi házat. Irányár: 35.000.000,- Ft

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Ház típusa:családi ház
 • Alapterület:81.42 m²
 • Képek száma:149 db
 • Hivatkozási szám: 0.5.1.1.3.1.8.6
35 000 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Eladó teljes bútorzatával együtt CSEHIMINDSZENTEN EGY TORNÁCOS CSALÁDI HÁZ. A ház Balatonhoz és Szombathelyhez is egyaránt közel van. A hirdetett ingatlan egyedülálló hangulatú, a század első felében épült, masszív és szárazzak a falai. A telek 779 nm alapterületű, gyönyörűen parkosított már az udvara, mely tökéletes lehet kertészkedésre, kikapcsolódásra, szabad idő hasznos eltöltésére. A telek első részében található főépület, amely 81,42 m²-es hasznos lakóterületű, egyszintes, jó statikai állapotban lévő az épület, mely megőrizte a régi korok jellegeit, szépségeit, a boltíves tornácával, a megújult új faszerkezetű ablakaival és az új ajtóival együtt. A lakótérben két hagyományos, fagerendás szoba egy 15,80 m²-es és egy 12,07 m²-es, a konyha 23,33 m²-es, a fürdőszoba és WC 9,88 m²-es, és még a 20,34 m²-es tornác kapcsolódik. A ház folytatásában továbbá 2 tároló - padlásfeljáró (egy 12,07 m²-es és egy 21,27 m²-es), valamint egy 21,98 m²-es műhely, ez alatt pince lett kialakítva, mely zöldségek, gyümölcsök téli tárolására alkalmas. valamint egy új különálló 21 m²-es téglaépítésű tároló lett még építve a felújításkor. A telek végében szintén új 2 különálló garázs épült, a nagyobbik mögött még egy tárolóhelyiség is felépítésre került. 1995-ben a családi házat a tulajdonos teljesen felújította, így a mai igényeknek megfelelő elosztású családi házat varázsolt belőle. A rendkívül száraz, vastag, jól szigetelő falak által közbezárt lakótér fűtéséről cserépkályha gondoskodik és biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg évszakokban. A hagyományos, fagerendás szobák burkolatait esztétikus padlóra lettek cserélve, teljesen új gerendák lettek beépítve, cserélve lettek mindenhol a járólapok, felújították az elektromos és a vízvezetékeket. A leendő új tulajdonos, a kerti tó mellett akár napközben remekül eltöltheti majd a szabadidejét. Igazán kevés faluban található meg ilyen boltíves tornácos ház. Aki falusi élményre vágyik, az itt garantáltan megtalálja, egészen biztos vagyok benne, hogy ez a ház egy varázslatos és szintén megszólítja majd a leendő vevőt mint engem, továbbá tökéletesen ötvözi a vidéki bájt és a modern kényelmet, életet. Ajánlom mindazok számára, akik szeretik a természetet, és közel szeretnének maradni Balatonhoz vagy Szombathelyhez. Igazi csend és jó levegő, valamint nyugalom jellemzi a környéket.

Az ingatlan per, teher és igénymentes.

Érdemes megnézni! Várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján! Hívjon!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA AZ ÉRTÉKESÍTÉST! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN!

Irányár: 35.000.000,- Ft

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon/ WhatsApp: +36 70/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9 % a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 17 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 0.5.1.1.3.1.8.6
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Csehimindszent
 • Ingatlan típusa: Családi ház
 • Ház típusa: családi ház
 • Felújítás éve: 1995
 • Ingatlan állapota: teljesen felújított
 • Szobák száma: 2
 • Félszobák száma: 0
 • Lakószint: földszintes
 • Pince: van
 • Terasz: van
 • Tároló: van
 • Parkolás: garázs
 • Alapterület: 81.42 m²
 • Telek területe: 779 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2024.03.12.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36 70 381 7844 2024.02.12.

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ...

Partner oldalak