Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Cégünkről

Bemutatkozás:

 

Üdvözöljük a Zsolt - Lak Ingatlanközvetítő Iroda honlapján!

 

Köszönjük megtisztelő látogatását, kérem engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket.

 

Irodánk elsősorban szombathelyi és Szombathely környéki  ingatlanok (családi házak, lakások, telkek, ipari ingatlanok) eladásával, kiadásával, értékbecslésével foglalkozik.

 

A Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda 17 éve aktív szereplője a Szombathely és környező településein meghirdetett ingatlanok értékesítésében.

 

Cégünk 2006. óta végzi ingatlanközvetítői tevékenységét. Jelenleg a Hunyadi János út. 9. sz. alatt vagyunk találhatóak a Vásárcsarnoknál. (Hunyadi üzletházban)

 

Irodánk folyamatosan fejlődik, köszönhetően az egyre több hozzánk forduló ügyfélnek és a visszatérő régi partnereinknek. Barátok, ismerősök és sokan mások megkérdezik tőlünk: ez hogyan lehetséges. Nem titok, nálunk csak egy a fontos: „Mindent az ügyfélért”. Irodánk filozófiája: lehető legmagasabb színvonalon történő minőségi szolgáltatás nyújtása, ügyfeleink megelégedettségének kielégítése és bizalmának elnyerése.

 

Számunkra ügyfeleink elégedettsége és sikere ugyanolyan fontos, mint saját eredményességünk!!! 

 

Közvetítés:

Célunk, hogy az ingatlanközvetítés terén Szombathely és környékén, valamint ország egész területén az Eladói és a Vevői kört összehozzuk egymással.

 

Kollégáink segítik ügyfeleinket ingatlanuk biztonságos eladásában, illetve megvásárlásában.

 

Miért jó Önnek, ha irodánkat választja Eladóként?
- közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetén esedékes. NÁLUNK csak bruttó 2,9% a jutalék!
- segítünk Önnek az ár kialakításában
- gyors, rugalmas ügyintézéssel, helyszíni kiszállással igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak 24 órán belül
- értékesítés esetén pontosan tájékoztatjuk az adózási, illetve egyéb jogszabályokról
- internetes oldalunkon, hirdetőtáblán, helyi sajtóban naprakészen, folyamatosan megjelenik ajánlata. www.zsolt-lak.hu, www.lakasotthon.hu
- segítünk jogi tanácsadásban, ügyfeleinknek az adásvételi szerződésének lebonyolításában

 

Miért jó Önnek, ha irodánkat választja Vevőként?
- Ingatlant kereső ügyfeleink minden kötelezettség nélkül vehetik igénybe szolgáltatásunkat, melynek során díjmentesen mutatjuk be számukra a kiválasztott ingatlanokat.


INGYENES a címkiadás
- adatbázisunkból több ingatlan közül ajánljuk testreszabottan az Önnek megfelelőt
- adatbázisunkba felvett újabb ingatlanokról folyamatosan, azonnal tájékoztatjuk
- az adásvétel teljes lebonyolítását végezzük

 

Irodánk biztosít ügyfeleink számára a precíz, gyors, szakszerű és rugalmas ügyvédi ügyintézést. Segítséget nyújtunk továbbá az általunk közvetített ingatlanok földhivatalai és illetékhivatali ügyintézésben.


INGYENES HITELTANÁCSADÁS profi szakembertől, aki a bankok teljes kínálatát ismeri és segít Önnek a legmegfelelőbb hitel kiválasztásában.

 

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY készítése gyors határidővel, kedvező áron. Az ingatlan tulajdonosának feladata az elkészíttetése és már az adásvételi szerződésnél át kell adnia az ingatlan vevőjének, sorszámát kötelezően rögzíteni kell az adásvételi szerződésben. Bérleti szerződéshez is szükséges.


Közvetítői díjat csak sikeres értékesítés után számolunk fel!

 

A nyitvatartási időn kívül is - személyes vagy telefonos egyeztetést követően - bármikor állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Ha eladó ingatlana van Szombathelyen illetve környékén, küldjön egy üzenetet vagy telefonáljon - munkatársaink 24 órán belül visszahívják!

 

Nyitva tartás:
Hétfő: 14-18 óráig
Kedd: 9-18 óráig
Szerda: 9-18 óráig
Csütörtök: 9-18 óráig
Péntek : 9-18 óráig
Ebédidő: 12-13 óráig
Szombat-vasárnap: zárva, de hétvégén is szívesen fogadjuk hívását!

 

SIKERÜNK TITKA A 17 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

 

Számunkra ügyfeleink elégedettsége és sikere ugyanolyan fontos, mint saját eredményességünk.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2024.03.12.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36 70 381 7844 2024.02.12.

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ...

Partner oldalak