Találja meg álmai otthonát

Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő

Családi Otthonteremtési Kedvezmény - CSOK

Az oldal jelenleg feltöltés alatt van. Kérjük, látogasson vissza később.

Számolja ki, mennyi támogatásra számíthat!

Az igényelhető támogatási összegek kiszámítása a 2016. február 11. napjától hatályos 16/2016 (II.10.) és 17/2016 (II. 10.) Korm. rendeletekben meghatározott feltételek mellett kerül kalkulálásra.

Mihez kívánja felvenni a CSOK-ot?

A Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) - "Szocpol" olyan vissza nem térítendő állami támogatás, mely új vagy használt lakás vásárlására, meglévő lakás bővítésére vagy új lakás építésére vehető igénybe.

Támogatásra jogosult gyermek(ek) száma

A háztartásban eltartott gyermek(ek) közül azon gyermek(ek) száma, akik után korábban vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatást még nem vettek igénybe.

Hány gyermeket szeretnének még vállalni

Gyermeket azon fiatal házaspárok vállalhatnak, akik közül a családok otthonteremtési kedvezménye iránti kérelem benyújtásának idopontjában legalább az egyik fél még nem töltötte be a 40. életévét.

Ingatlan hasznos alapterülete

Az ingatlan hasznos alapterületének minimális mértéke függ a háztartásban élő összes összes eltartott gyermek számától.

Az Ön által igénybe vehető támogatás összege

A kalkulátor eredménye tájékoztató jellegű, melyért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.
A pontos kalkulációhoz kérjük keresse fel ingatlanirodánkat, vagy hívjon a +36 70 3817844-es telefonszámon.

Hírek További hírek

Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt zárva tart. Ez idő alatt is várjuk hívását, amennyiben a kínálatunkban szereplő ingatlanok közül valamelyiket megtekintené. Keressen bizalommal, hívjon, akár hétvégén is. 2024.02.12.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő irodánk szabadság miatt 2024. 03. 01-től – 2024. 03. 11-ig zárva tart. Ez idő alatt külföldön tartózkodom, de elérhető vagyok...

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2024.02.12.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Partner oldalak