NYUGALOM, KIKAPCSOLÓDÁS, CSODÁLATOS KÖRNYEZET! Velem hegyoldalában található egy 548 m²-es beépítetlen építési telek. Irányár: 3.800.000,- Ft

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Telek területe:548 m²
 • Új parcellázásnem
 • Képek száma:18 db
 • Hivatkozási szám: 0.6.2.1.2.8.3.5
3 800 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Szombathelytől 20 km távolságra az osztrák határ közelében, természeti szépségekben gazdag festői környezetben, Velem hegyoldalában, egyik legszebb részén eladó egy 548 m²-es belterületi beépítetlen építési telek. A leendő vevő egy egyedi álomotthont építhet a telekre. A jelenlegi tulajdonosai is beleszerettek az első látásra, mikor megvették a telket, de családi okokból nem volt módjuk már építkezni, így eladó sorba került. A település Kőszegtől 8,5, Szombathelytől 20, az Osztrák határtól mindössze 10 km-re fekszik. DNY-i fekvésű. Víz, villany, gáz, csatorna rákötési lehetőség az utcán lévő vezetékről lehetséges. Szép a környék, varázslatos környezet, jó a levegő, csodálatos a kilátás! Nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcában található! Lehet, hogy ez a telek épp Önre vár!? Szeretne elmenekülni a hétvégékre a város zajától? Itt megteheti! Ritkán adódik ilyen lehetőség, ne maradjon le róla, nézze meg mielőbb, garantáltan nem fog csalódni! HÍVJON! Legyen Ön a telek új tulajdonosa!

Irányár: 3.800.000,- Ft

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA AZ ÉRTÉKESÍTÉST!!! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN!

Info: Nagy Zsolt
Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda
Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.
Telefon: 0670/381-7844
E-mail: info@zsolt-lak.hu
E-mail: info@lakasotthon.hu

Vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! 

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

A Zsolt-Lak ingatlanközvetítőnél kedvezményes az ügyvédi költség, ingyenes a tanácsadás, értékbecslés, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!

Eladás esetén a közvetítői díjunk megfizetése csakis sikeres közvetítés esetében esedékes az eladó számára. NÁLUNK csak bruttó 2,9% a jutalék!!!

Mi nem mondunk ingatlanára túlzott magas árat, hogy csak megbízást kapjunk Öntől, és később kényszerítve legyen, hogy kb. 5 - 6 hónap múlva csökkentenie kelljen az árat, amennyiben már sajnos aláírt egy ingatlanirodánál 1 éves kizárólagos megbízási szerződést akkor sajnos rossz hírem van, mert felmondani nem lehet, még abban az esetben sem, ha ez idő alatt a megbízottnak nem sikerült eladnia az ingatlanát, így a szerződése még tovább él kb. 6 - 7 hónapig. Ingatlanközvetítők oldalán ezt sokszor láthatjuk! Ekkor van kiírva ÁRCSÖKKENÉS! Mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások.

Nálunk ezért nincs 1 éves kizárólagosság!

Irodánkban tudunk segíteni hitel - CSOK ügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében, ügyvédi segítségnyújtásban.

Ha esetleg még nem sikerült eladni vagy kiadni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen új otthonába.

Bízza ránk ingatlanügyeit és ha elégedett szolgáltatásainkkal ajánljon Ön is minket!

Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni az ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?

AKKOR HIRDESSEN NÁLUNK! Fontos, hogy elkötelezettség nélkül, tőlünk függetlenül bárhol hirdetheti az ingatlanát!

SIKERÜNK TITKA A 15 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 2 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát!

Hirdessen nálunk! 

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 0.6.2.1.2.8.3.5
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Velem
 • Ingatlan típusa: Telek/földterület
 • Telek területe: 548 m²
 • Villany: telken belül
 • Víz: utcában
 • Gáz: utcában
 • Csatorna: utcában
 • Új parcellázás: nem
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)